Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1,5 timer
Vurder denne oppskriften

3 av 5 stjerner basert på 8 anmeldelser

Fudge med marsipan 40

En skikkelig sjokoladebombe! Fudge med marsipan smaker helt nydelig og består av kun fire enkle ingredienser. I vår oppskrift har vi fylt med tranebær og marsipan, men her kan man selv være kreativ og fylle med nøtter og andre tørkede bær av preferanse. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 40 stk.

Slik gjør du

  1. Legg bakepapir i en firkantet form (28x26 cm)
  2. Hakk tranebærene og skjær marsipanen ut i små stykker.
  3. Hell den kondenserte melken i en kjele og varm den opp (den må ikke koke). Ta kjelen av platen og tilsett sjokoladen, og rør rundt til sjokoladen er smeltet. Tilsett tranebærene og marsipanen i massen.
  4. Hell massen, som nå er en fudge, i formen og trykk den utover formen. La fudgen bli helt avkjølt (sett den gjerne i kjøleskapet i ca. 1 time for raskere avkjøling), før den skjæres i firkanter.

Produkter brukt i oppskriften