Fudge med marsipan 40
En skikkelig sjokoladebombe! Fudge med marsipan smaker helt nydelig og består av kun fire enkle ingredienser. I vår oppskrift har vi fylt med tranebær og marsipan, men her kan man selv være kreativ og fylle med nøtter og andre tørkede bær av preferanse.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 40 stk.
- 80 g tranebær
- 400 g kondensert melk
Slik gjør du
Keep screen on
-
Legg bakepapir i en firkantet form (28x26 cm)
-
Hakk tranebærene og skjær marsipanen ut i små stykker.
-
Hell den kondenserte melken i en kjele og varm den opp (den må ikke koke). Ta kjelen av platen og tilsett sjokoladen, og rør rundt til sjokoladen er smeltet. Tilsett tranebærene og marsipanen i massen.
-
Hell massen, som nå er en fudge, i formen og trykk den utover formen. La fudgen bli helt avkjølt (sett den gjerne i kjøleskapet i ca. 1 time for raskere avkjøling), før den skjæres i firkanter.