Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
45 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1 timer
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Pistasjbrød 32

Prøv våre aldeles nydelige pistasjbrød! Består av en uslåelig kombinasjon av pistasjnøtter, marsipan og hvitsjokolade, med et lite hint av lime. For å oppnå et lekkert resultat har vi pyntet dem med hakkede pistasjnøtter. 

 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 32 stk.

  • 50 g grønne, usaltede pistasjnøtter
  • 3 ts fint revet limeskall
  • 4 ss limesaft
  • melis
  • 100 g
  • hakkede pistasjnøtter til pynt

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Hakk pistasjnøttene fint med en kniv eller i en foodprosessor. Elt sammen marsipan, pistasjnøtter, limesaft og raspet limeskall. Tilsett melis etter smak og til konsistensen er fin. Sett massen kaldt inntil videre.
  2. Del massen i ca. 32 like store biter og trill til små brød med hånden. Smelt sjokoladen etter anvisning på pakken, og dypp marsipanbrødene i sjokoladen. Bruk gjerne en gaffel til dette. Legg brødene på et stykke bakepapir for tørk. Dryss på med hakkede pistasjnøtter innen sjokoladen stivner helt.

Produkter brukt i oppskriften