Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
40 minutter
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Kaffekonfekt 24

Herlige hjemmelagde kaffekonfekt er en storfavoritt som er enkel å lage. Våre kaffekonfekt består av en nydelig kombinasjon av hakkede kirkebær, sjokolade, marsipan og kaffe og er en fin liten godbit å servere til gjester. Kaffekonfekten dyppes tilslutt i smeltet sjokolade før den pyntes med en hel kaffebønne.  

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 24 stk.

Slik gjør du

  1. Elt sammen hakkede kirsebær og sjokolade med marsipanen, kaffe og melis eller mandelmel. Sett massen i kjøleskapet til den er blitt kald. Rull massen til en rull og skjær opp ca. 24 like store biter som trilles til kuler. Trykk de lett i midten og sett de tilbake i kjøleskapet til sjokoladen er klar.
  2. Smelt sjokoladen etter anvisning på pakken. Dypp marsipankulene i sjokoladen og legg på et stykke bakepapir til tørk. Pynt med en hel kaffebønne innen sjokoladen tørket helt.

Produkter brukt i oppskriften