Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
20 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
30 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Kirsebærkyss 18

Unn deg noe godt i helgen med Kirsebærkyss konfekt. Bærene kombinert med marsipan og sjokolade skaper en god smaksopplevelse du sent vil glemme. Raskt, enkelt og utrolig godt!

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 18 stk.

  • 0,50 dl amarenabær gjerne kirsebær og saft
  • melis
  • 18 avdryppede amarenabær , kirsebær
  • 150 g

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Elt marsipanen sammen med finhakkede bær og laken bærene ligger i, sammen med melis. Trill marsipanen til en pølse og skjær den i 18-20 like store skiver. Legg et helt bær i midten og trill til en kule.
  2. La kulene ligge å tørke en stund på bakepapir. Smelt sjokoladen etter anvisning på pakken, og dypp kulene i sjokoladen. La kulene igjen ligge til tørk, men husk pynte kulene med ønsket pynt innen sjokoladen tørket helt.

Produkter brukt i oppskriften