Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
20 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
50 minutter
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Klassisk julekonfekt 40

Klassisk Julekonfekt er en fantastisk spiselig julegave som alle blir glade for. Hjemmelaget konfekt av marsipan har også lang holdbarhet, særlig om den blir dyppet i sjokolade. Lek deg frem til ulike måter å pynte konfekten, og vipps er årets julegave klar. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 40 stk.

Slik gjør du

  1. Form små biter konfekt eller stikk dem ut med en form.
  2. Temperer sjokoladen etter anvisning på pakken, dypp deretter konfektbitene og pynt etter eget ønske.
  3. PYNT: Gullstøv, mandler, røde sjokohjerter el.

Tips!

Når du skal dyppe marsipanen i den smeltede sjokoladen, bøy de midterste tennene på en gaffel,leagg marsipanen på og dypp.

Produkter brukt i oppskriften