Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
40 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
40 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Konfekt på pinne 15

Imponer dine gjester med denne nydelige konfekten. Konfekt på pinne er en lekker dessert som både ser fantastisk ut og smaker nydelig. For å oppnå et variert og lekkert utseende kan man pynte med ulike varianter av Odense støv i bronse, gull, sølv og rosa, eller mini perler som også er vist på bilde over. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 15 stk.

Slik gjør du

  1. Kjevle ut marsipanen til den er ca. 2,5 cm. Bruk litt melis under utkjevling, slik at den ikke sitter fast på benken eller kjevlen.
  2. Trykk ut 15 sirkler med en utstikker eller et glass med en diameter på 6 cm.
  3. Temperer sjokoladen etter anvisning på pakken. Stikk en trepinne inn hver marsipansirkel, dypp i den smeltede sjokoladen .
  4. Pynt etter eget ønske inne sjokolade stivner helt.

Produkter brukt i oppskriften