Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
40 minutter
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Konfekt Swirlies 15

Konfekt swirlies kommer til å imponere gjestene til jul! Swirlies-kulene er laget av klassisk marsipan sammen med et flott overtrekk av hvit og mørk sjokolade. Har du lyst til å prøve flere varianter kan du bruke vår kokos- eller lakrismarsipan. Man kan også tilsette litt frisk smak, ved å blande inn litt appelsinsaft eller Kahlua i den klassiske marsipanen, før du triller kuler av den.

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 15 stk.

Slik gjør du

  1. Marsipanen trilles til kuler i ønsket størrelse. Temperer sjokoladen hver for seg.
  2. Ha den hvite sjokoladen i en skål. Ha den mørke sjokoladen i noe det er enkelt å helle fra. Lag et rutemønster med den mørke sjokoladen over den hvite sjokoladen.
  3. Fest grillpinner, tannpirker eller liknende i marsipankulene. Pass på de sitter godt! Dypp så marsipankulene helt i bollen med den hvite og mørke sjokoladen. Når du skal løfte marsipankulene opp vrir du samtidig på pinnen. Da skal du få en swirleffekt!
  4. La sjokoladen tørke helt før du tar ut pinnen. Et triks er å la de henge opp ned fra en snor el. Slik at de beholder de fine spissene sine.

Produkter brukt i oppskriften