Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
40 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1,5 timer
Vurder denne oppskriften

4 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser

Påskekylling-muffins 12

Prøv disse herlige fastelavnsboller med marsipan og tranebær. En nydelig kombinasjon som vil imponere alle gjestene. Server gjerne med en kopp te eller en kopp kaffe. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 12 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Skogsbærkompott: Skogsbær og sukker kokes opp sammen. La det småkoke i 2-3 minutter, deretter avkjøler du det.
  2. Skogsbærmarsipan: Elt sammen marsipan og 2 ss skogsbærkompott. Deretter dypper du det i hvit, smeltet, temperert sjokolade. Pynt så med frysetørrede bjørnebær og hasselnøtt.

Produkter brukt i oppskriften