Påskekylling-muffins 12
Prøv disse herlige fastelavnsboller med marsipan og tranebær. En nydelig kombinasjon som vil imponere alle gjestene. Server gjerne med en kopp te eller en kopp kaffe.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 12 stk.
- 2 dl melk
- 25 g gjær
- 350 g hvetemel
- 0,50 dl sukker
- 1 egg
- 100 g Hvit sjokolade (hakket)
- 50 g tranebær , tørket
-
Pynt
Slik gjør du
Keep screen on
-
Skogsbærkompott: Skogsbær og sukker kokes opp sammen. La det småkoke i 2-3 minutter, deretter avkjøler du det.
-
Skogsbærmarsipan: Elt sammen marsipan og 2 ss skogsbærkompott. Deretter dypper du det i hvit, smeltet, temperert sjokolade. Pynt så med frysetørrede bjørnebær og hasselnøtt.