Vanskelighetsgrad
Forberedelsestid
30 minutter
Tid totalt
30 minutter

Marsipanstenger med salt karamellsmak 15

Marsipanen vi bruker i denne oppskriften forener mandler og salt karamell i en søt og aromatisk smaksopplevelse, som alle rundt konfektfatet vil elske!

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 15 stk.

Slik gjør du

1. Del opp marsipanen i 15 like store stykker, som rulles til tynne stenger á ca. 10 cm.

2. Bryt opp bakesjokoladen i biter, og smelt bitene over et vannbad eller i mikrobølgeovn. Rull så stengene i den smeltede sjokoladen. Den kan også pensles på.

3. Hvis ønskelig: pynt stengene med gullstøv, eller annen pynt du har tilgjengelig. Gullstøv må pensles på etter at sjokoladen har tørket. 

Tips!

Konfekt oppbevares best kjølig, og i en lufttett boks.

Produkter brukt i oppskriften