Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
15 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
2 timer
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Sjokoladetrøfler 25

Er du glad i konfekt må du prøve ut denne enkle og herlige oppskriften. Sjokoladetrøflene består av kun to ingredienser, nemlig mørk bakesjokolade og kremfløte. Sjokoladen varmes opp med kremfløten før den avkjøles i kjøleskapet. Når kremen er avkjølt kan de enkelt formes i små kuler før de rulles i hakket sjokolade.

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 25 stk.

Slik gjør du

  1. Hakk sjokoladen fint og varm den opp med kremfløte under omrøring. Avkjøl kremen i kjøleskapet til den kan formes til kuler.
  2. Form kulene med en teskje og rull de i hakket sjokolade.

Produkter brukt i oppskriften