Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
15 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
30 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 7 anmeldelser

Deilige Kokostopper 16

Deilige kokostopper passer til enhver anledning, om det så er selskap eller kos på kvelden. De er enkle og raske å lage, og krever ikke mange ingredienser. Denne oppskriften gir 16 kokostopper på null komma niks. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 16 stk.

  • 160 g
  • 40 g kokosmel
  • 1 Egg
  • 100 g

Slik gjør du

  1. Bland sammen marsipan og kokosmel til en jevn masse.
  2. Rør deretter inn et egg.
  3. Ha massen i en sprøytepose, bruk gjerne stjernetyll (tut) hvis du har. Lag små topper på en stekeplate med bakepapir.
  4. Stek kokostoppene på 180° C i 15 minutter. La de deretter avkjøles på en rist.
  5. Til sist dyppes bunnene av kokostoppene i temperert sjokolade. Se Den Søte Skolen for tips til hvordan lykkes med å temperere sjokolade.

Produkter brukt i oppskriften