Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
15 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
30 minutter

Deilige Kokostopper 16

Deilige kokostopper passer til enhver anledning, om det så er selskap eller kos på kvelden. De er enkle og raske å lage, og krever ikke mange ingredienser. Denne oppskriften gir 16 kokostopper på null komma niks. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 16 stk.

  • 160 g
  • 40 g kokosmel
  • 1 egg
  • 100 g

Slik gjør du

  1. Bland sammen marsipan og kokosmel til en jevn masse.
  2. Rør deretter inn et egg.
  3. Ha massen i en sprøytepose, bruk gjerne stjernetyll (tut) hvis du har. Lag små topper på en stekeplate med bakepapir.
  4. Stek kokostoppene på 180° C i 15 minutter. La de deretter avkjøles på en rist.
  5. Til sist dyppes bunnene av kokostoppene i temperert sjokolade. Se Den Søte Skolen for tips til hvordan lykkes med å temperere sjokolade.

Produkter brukt i oppskriften