Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
15 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
25 minutter
Vurder denne oppskriften

3 av 5 stjerner basert på 4 anmeldelser

Kransekake med nøtter 25

Prøv herlig kransekake med nøtter. En nydelig liten godbit rullet i hakkede hasselnøtter og toppet med deilig sjokolade. En superenkel oppskrift som består av kun tre ingredienser. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 25 stk.

Slik gjør du

  1. Trill kuler av kransekakemassen til passende størrelse. Rull kulene deretter i hakkede hasselnøtter. Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett og trykk dem litt på toppen slik at de ser ut som småkaker. Stekes på 200° C i ca. 10 minutter til de er gylne.
  2. La småkakene avkjøles. Temperer sjokoladen. Se Den Søte Skolen for tips til hvordan lykke med temperering. Ha sjokoladen i et kremmerhus eller en pose og klipp et lite hull og pynt småkakene.

Produkter brukt i oppskriften