Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
25 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
45 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Små fargerike kaker 15

Disse kakene er morsomme, gode og superenkle å lage! Helt perfekt til selskap da oppskriften gir 15 stk. Velg farger og former etter eget ønske, slik at de passer rett inn med ditt tema. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 15 stk.

Slik gjør du

  1. Hakk 100 g sjokolade og ha det i en kjele med 1 dl fløte. Varm det forsiktig opp under omrøring til sjokoladen er smeltet, og avkjøl blandingen i kjøleskapet til den er kald.
  2. Del marsipanen opp i 2-3 like store deler og farg marsipanen ved å kna inn fargen(e). Bruk gjerne plastikkhansker! Kjevle deretter ut marsipanen til ca. 3 mm tykkelse. Bruk litt melis under utkjevlingen , slik at marsipanen ikke klistrer seg så lett til underlaget og kjevlen. Stikk ut i likt antall og fasonger som antall kakestykker du skal lage.
  3. Pisk opp den avkjølte sjokoladeblandingen til en krem med en elektrisk håndpisker.
  4. Stikk ut kakebunner til kakestykkene i den fasongen du ønsker. Det skal tre lag med kakebunner på hvert kakestykke. Monter sammen med å ha krem mellom lagene, og legg på marsipanlokket til slutt. Pynt etter eget ønske.

Produkter brukt i oppskriften