Bjørnebærmuffins med hvit sjokolade 18
Oppskrift på bjørnebærmuffins med hvit sjokolade fra Odense. Den søte, hvite sjokoladen er nydelig i kombinasjon med bjørnebær.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 18 stk.
- 4 egg
- 3 dl sukker
- 1 ss vaniljesukker
- 4 dl hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 150 g smør (smeltet)
- 125 g bjørnebær (friske, men frosne kan også brukes)
Slik gjør du
Keep screen on
-
Pisk egg, sukker og vaniljesukker en luftig eggedosis. Tilsett revet marsipan og rør sammen deigen til en jevn røre.
-
Vend forsiktig inn hvetemel og bakepulver i rør vekselsvis med smeltet smør. Tilsett til slutt hakket sjokolade. Fordel deigen i smurte muffinsformer og legg på bærene til slutt.
-
Stek muffinsene midt i ovnen ved 175 °C i ca. 20-25 minutter.