Vanskelighetsgrad
Forberedelsestid
20 minutter
Tid totalt
40 minutter

Jordbær og sjokolade muffins 16

Jordbær og sjokolade passer alltid sammen og disse muffinsene er herlige å servere på sommeren.

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 16 stk.

Slik gjør du

  1. Smelt smøret ved svak varme i en gryte. Hakk sjokoladen og smelt den under omrøring i det varme smøret.
  2. Pisk egg og sukker til en luftig og skummende eggedosis.
  3. Rasp marsipanen i eggedosisen og pisk til den er luftig og kremet.
  4. Sikt hvetemel og bakepulver i deigen og rør det sammen med sjokoladesmøret.
  5. Fordel deigen i smurte muffinsformer, gjerne hjerteformede, og legg en halv jordbær i hver form. La skjæreflaten på jordbæret vende oppover.
  6. Stek muffinsene i 20 minutter ved 180 °C. Avkjøl og dryss på melis.

Produkter brukt i oppskriften