Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
15 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
45 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Skogsbærmuffins med marsipan 24

Smakfulle muffins med en fin kombinasjon av marsipan i deigen, og friske bær på toppen. Supre for en deilig sommerdag i solen

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 24 stk.

  • Marsipanbunn

  • 400 g sukker
  • 300 g egg (ca. 5 stk.)
  • 200 g hvetemel
  • Skogsbærkaketopp

  • 250 g bær (blandede)
  • 75 g sukker
  • 50 g smør i terninger
  • 0,25 ts kanel (malt)
  • 0,25 ts vaniljesukker
  • 75 g hvetemel

Slik gjør du

  1. Rasp marsipan i en skål og bland med sukker. Rør inn eggene - ett av gangen. Tilsett hvetemelet til slutt og rør massen sammen.
  2. Fordel massen i 24 smurte muffinsformer og legg friske bær på toppen.
  3. Topping: Bland sammen ingrediensene. Dette blir en tørr og klumpete masse som til slutt fordeles over bærerne. Stek muffinsen midt i ovnen ved 180 °C i ca. 30 - 35 minutter.

Produkter brukt i oppskriften