Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1,5 timer
Vurder denne oppskriften

4 av 5 stjerner basert på 6 anmeldelser

Tynne, sprø pannekaker med øl og marsipan 10

Oppskriften inneholder alkohol. Ønsker du en alkoholfri pannekakerøre, erstattes øl med melk.

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 10 stk.

  • 2 egg
  • 0,25 dl sukker
  • 1,25 dl melk
  • 100 g hvetemel
  • 50 g smør (smeltet)
  • 0,75 dl øl
  • Ekstra smør til baking

Slik gjør du

  1. Pisk egg, sukker, melk, og hvetemel sammen til en klumpfri røre. Tilsett røren raspet marsipan.
  2. Tilsett smeltet smør og øl (ølet kan erstattes med lik mengde melk, hvis pannekakene også skal spises av barn), og rør rundt.
  3. La røren hvile 1 time i kjøleskapet.
  4. Stek pannekakene, og servér med gost tilbehør mens de er litt lune.

Produkter brukt i oppskriften