Vanskelighetsgrad
Forberedelsestid
20 minutter
Tid totalt
30 minutter

Fuglereder 15

Søte små fuglereder er en morsom liten søtsak å servere til gjester i påsken. Bland sammen bakemarsipan og sukker før du tilsetter eggehviten. Trill marsipanen til små kuler og vend dem godt inn i hasselflak før du steker den i ovnen. Avkjøl før du pynter de med appelsinmarmelade. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 15 stk.

  • 500 g
  • 200 g sukker
  • 1 eggehvite
  • hakkede hasselnøttflak
  • appelsinmarmelade

Slik gjør du

  1. Bland bakemarsipanen og sukkeret sammen. Tilsett eggehvite.
  2. Sett stekeovnen på 210° C. Trill marsipanen til kuler og vend dem i hakkede hasselflak. Legg dem på en bakeplate og lag en grop i midten av dem. Stek dem i ca. 10 minutter. Etter avkjøling pyntes de opp med appelsinmarmelade.

Produkter brukt i oppskriften