Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
20 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
30 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Fuglereder 15

Søte små fuglereder er en morsom liten søtsak å servere til gjester i påsken. Bland sammen bakemarsipan og sukker før du tilsetter eggehviten. Trill marsipanen til små kuler og vend dem godt inn i hasselflak før du steker den i ovnen. Avkjøl før du pynter de med appelsinmarmelade. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 15 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Bland bakemarsipanen og sukkeret sammen. Tilsett eggehvite.
  2. Sett stekeovnen på 210° C. Trill marsipanen til kuler og vend dem i hakkede hasselflak. Legg dem på en bakeplate og lag en grop i midten av dem. Stek dem i ca. 10 minutter. Etter avkjøling pyntes de opp med appelsinmarmelade.

Produkter brukt i oppskriften