Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1 timer
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser

Fylte marsipanegg med appelsin og kakao 16

Tre ting som hører hjemme i alle påskefeiringer: marsipanegg, appelsin og kakao! Med disse ingrediensene er påskestemningen garantert.

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 16 stk.

Slik gjør du

  1. Fyll: Lag en fordypning i marsipanen og hell appelsin og kakao i. Elt det sammen til en masse.
  2. 16 egg: Del marsipanen i 16 – 20 like store biter og trill stykkene til kuler. Skjær kulene midt over og trykk en liten fordypning i hver halvdel. Legg en ts. appelsin/ kakaofyll i den ene halvdelen og sett sammen kulen igjen. Snurr den litt rundt i hendene for å "samle" den igjen.
  3. Trill kulene til egg og dypp egget i smeltet hvit sjokolade etter anvisning på pakken. Dekorer eggene med smeltet mørk sjokolade.

Produkter brukt i oppskriften