Påskeegg med amarenabær 16
Påskeegg av marsipan med amarenabær i midten er like deilig som det høres ut. Gjem disse til årets påskeegg-jakt, og finnerne får en uimotståelig gevinst. Eggene er enkle å lage, og bildene hjelper til på fremgangsmåten.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 16 stk.
-
300 g
-
Fyll
- 50 g amarenabær
Slik gjør du
Keep screen on
-
Fyll: Hakk amarenabærene fint. Bland sammen med marsipan til en så jevn masse som mulig.
-
Egg: Del marsipanen i 16 stykker og trill til kuler. Del kulene i to og lag en fordypning i hver halvdel. Ha en teskje med amarena-fyllet i den ene halvdelen og monter sammen med dan andre halvdelen slik at den lukkes. Trill kulene til egg.
-
Temperer den hvite og mørke sjokoladen hver for seg. Ha eggene på et bakepapir og trekk over med mørk sjokolade. Ha den hvite sjokoladen i en sprøytepose og pynt hvert egg med litt hvit sjokolade som vist på bildet.