Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1 timer
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser

Påskeegg med amarenabær 16

Påskeegg av marsipan med amarenabær i midten er like deilig som det høres ut. Gjem disse til årets påskeegg-jakt, og finnerne får en uimotståelig gevinst. Eggene er enkle å lage, og bildene hjelper til på fremgangsmåten. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 16 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Fyll: Hakk amarenabærene fint. Bland sammen med marsipan til en så jevn masse som mulig.
  2. Egg: Del marsipanen i 16 stykker og trill til kuler. Del kulene i to og lag en fordypning i hver halvdel. Ha en teskje med amarena-fyllet i den ene halvdelen og monter sammen med dan andre halvdelen slik at den lukkes. Trill kulene til egg.
  3. Temperer den hvite og mørke sjokoladen hver for seg. Ha eggene på et bakepapir og trekk over med mørk sjokolade. Ha den hvite sjokoladen i en sprøytepose og pynt hvert egg med litt hvit sjokolade som vist på bildet.

Produkter brukt i oppskriften