Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
20 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
50 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser

Påskeegg med lakris 8

Lakris passer til det meste, og lakris går særlig godt sammen med søt, lekker marsipan. I denne oppskriften på påskeegg med lakris, eltes lakrispulver sammen med marsipanen, så får du din helt egen lakrismarsipan. Påskeeggene trekkes med hvit sjokolade, som komplimenterer lakrismarsipanen godt. Imponer dine gjester med vår nytolkning av påskeegg!

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 8 stk.

Slik gjør du

Tips!

Les mer om hvordan sjokoladen tempereres under Tips & Tricks.

Det blir alltid lettere å temperere 200-400 g sjokolade om gangen, enn små mengder. Har du sjokoladerester, kan sjokoladen alltids brukes senere.
Hvis du ikke vil tempere sjokoladen kan du anvende ODENSE mørk overtrekk i stedet.

Produkter brukt i oppskriften