Påskeegg med smak av appelsin og sjokolade 10
Mangler du inspirasjon til godsaker til påsken? Da er denne oppskriften på de deiligste appelsineggene en veldig god idé. Eggene inneholder kun marsipan og appelsin, og så er de overtrukket med sjokolade, som til sammen gir en herlig smak. Og så kan de fine påskeeggene pyntes etter fri fantasi.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 10 stk.
- 1 appelsin (saft og skal)
- 150 g mørk sjokolade / 150 g hvit sjokolade
Slik gjør du
Keep screen on
- Elt marsipanen med appelsinskall og litt av saften.
- Del marsipanen i 10 like store biter og rull dem til en eggeform mellom håndflatene eller i en eggerull (40 cm).
- Smør eggene med mørkt/hvitt overtrekk eller temperert mørk/hvit sjokolade.
- Pynt så eggene etter fantasien, f.eks. striper, prikker, streker eller lignende.