Fruktterte med marsipanbunn og jordbær 10
Hjemmelaget fruktterte med marsipanbunn og jordbær er en garantert favoritt til sommeren! Ferske jordbær på toppen gjør den ekstra frisk
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 10 personer
- 3 egg (str. M) eller 2 Egg (str. L)
- 200 g sukker
- 150 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
- appelsinskall fra 1 appelsin
-
Pynt
- vaniljeis eller fløteskum
- jordbær (friske)
Slik gjør du
Keep screen on
-
Smør en kakeform med løs bunn (24 cm). Pisk egg og sukker til en eggedosis og vend forsiktig inn mel og bakepulver inn i eggedosisen. Rasp marsipanen og vend den forsiktig inn i massen med raspet appelsinskall. Hell deigen over i formen.
-
Stek kaken ved 170° C på nederste rille i ovnene i ca. 30 minutter. Avkjøl kaken, og pynt med pisket krem og friske jordbær.