Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
15 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
30 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser

Mini-terter med marsipan og frukt 6

Prøv herlige miniterter med frukt og marsipan fra Odense. Disse er enkle å lage, og du trenger kun 4 ingredisenser og 30 minutter. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 6 stk.

  • 2 plater butterdeig
  • 2 epler (pærer, nektariner eller ferskener kan også brukes)
  • sukker

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Sett ovnen på 200°C.
  2. Del begge butterdeigplatene i tre like store stykker. Skjær 12 tynne skiver av marsipanen og legg to på hvert av butterdeigstykkene. Skjær ønsket frukt i tynne skiver og legg dem i taklagt mønster oppå marsipanen.
  3. Strø over litt sukker og stek minitertene på 200°C i ca. 14 minutter. Serveres lune og nybakte, evt. sammen med litt vaniljeis eller kesam.

Produkter brukt i oppskriften