Vanskelighetsgrad
Forberedelsestid
15 minutter
Tid totalt
15 minutter

Romantisk sjokoladefondue 2

Jordbær, marsipan, sjokolade og tannpirker er alt du trenger til å lage deilig og romantisk sjokoladefondue. Glimrende dessert på valentinsdagen, eller en annen dag hvor man ønsker en kreativ løsning. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 2 personer

Slik gjør du

  1. Skjær opp hver jordbær i fire biter. Del opp marsipanen i skiver og del hver skive i fire biter. Legg en bit jordbær mellom to biter med marsipan, og stikk en tannpirker gjennom for å holde alt på plass.
  2. Sjokoladen hakkes i små biter. Kok opp 1 liter vann og smelt 2/3 av sjokoladen i en skål i vannet (vannbad). Når sjokoladen har smeltet, tilsettes resten av sjokoladen under omrøring.
  3. Den smeltede sjokoladen helles i to små skåler. Dypp marsipanen og jordbærene i sjokoladen og server.

Produkter brukt i oppskriften