Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
1 timer
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
2 timer
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Vertinnegaven 2

En flott vertinne fortjener en flott gave! Denne vakre kreasjonen viser kjærlighet til enhver som får den. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 2 personer

Slik gjør du

  1. Hjerter: Marsipan deles i 10 stykker, form stykkene som 2 små dråper og sett de sammen to og to. Dypp hjertene i smeltet hvit sjokolade og legg de på en stekeplate med stekepapir.
  2. Jordbær: Jordbærene dyppes i smeltet lys sjokolade og pyntes med litt revet hvit sjokolade.
  3. Roser: Marsipanen eltes sammen med litt rød konditorfarge og 2 ss. melis. Rull massen ut på en tynn plastikkpose og stikk ut med et eggeglass. 3-5 stykker legges på rekke og rulles sammen.
  4. Konfekt: Overtrekkssjokoladen smeltes over vannbad. Hasselnøttene hakkes fint og ristes i en panne i ca. 5 minutter. Marsipanen rulles tynt ut på en plastikkpose og skjæres i 4 brede strimler på 4 cm hver. Pensle strimlene med ca. 2/3 av den smeltede overtrekkssjokoladen og dryss med de ristede hasselnøttene. Legg strimlene oppå hverandre innen det størkner. Skjæres i 8 stykker og pensles med den resterende 1/3 av den smeltede overtrekkssjokoladen. La det størkne i ca. 5 minutter og del stykkene i trekanter.
  5. Legg konfektbitene i en pen skål eller kurv med cellofan rundt, så har du den fineste gaven!

Produkter brukt i oppskriften