Hjemmelaget bryllupskake

Gode tips og råd til hvordan du lager din egen bryllupskake med marsipanlokk.

Bryllupskagen 01

Selve kaken er satt sammen av en tykk bunn, en tynn bunn på toppen og en tynn bunn på sidene. Dette gjør kaken mer stødig. Kaken er fylt med krem og bær etter eget ønske.

Bryllupskagen 02

Smør et tynt lag med kremfløte på kaken.

Bryllupskagen 03

Kjevle ut lokket og rull det på en kjevle. Da er det enklere å få lokket opp fra bordet og gjør det mye enklere å få lokket på kaken uten at det revner og går i stykker.

Bryllupskagen 04

Stryk marsipanen inntil kaken. Skjær deretter pent rundt kanten på kaken.

Bryllupskagen 05

Når en bryllupskake skal bygges i flere lag, bør man bruke små trepinner som feste mellom hver etasje på kaken. Trepinnen bør være like høye som kaken.

Bryllupskagen 06

Sett hver kake på på et papirbrett i kakens størrelse før du monterer den sammen. Monter kaken sammen og kaken er klar for å pyntes.