Lag herlige, små sjokoladedekorasjoner til pynting av kaker og desserter. 

Start med å temperere 100 g ODENSE Mørk bakesjokolade. Hell den flytende sjokoladen i et kremmerhus. Kremmerhuset kan du enkelt lage av for eksempel bakepapir eller matpakkepapir. Følg så tipsene under trinn for trinn, eller se vår video-guide. 

Se hvordan du lager sjokoladedekorasjoner:

Chokoladedekorationer 01

Sprøyt ut et tett sikk-sakk mønster på et bakepapir eller en bit plast som vist på bildet.

Chokoladedekorationer 02

Før sjokoladen stivner snur man litt på arket eller plasten, slik at sjokoladen får en liten tvist i formen.

Chokoladedekorationer 03

Etter 10-15 minutter i kjøleskapet, kan papiret eller plasten fjernes forsiktig.

Chokoladedekorationer 04

På samme måte kan du også lage andre morsomme dekorasjoner i sjokolade til både kaker eller desserter.