Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
25 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
45 minutter
Vurder denne oppskriften

4 av 5 stjerner basert på 19 anmeldelser

Fruktcrumble uten tilsatt sukker 10

Mangler du inspirasjon til et sunnere dessertalternativ som samtidig skal være både enkelt og skikkelig godt? Da har du her en superenkel oppskrift på de deiligste crumble-kakene med bær, helt uten tilsatt sukker. En nydelig dessert eller ettermiddagssnack for hele familien

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 10 personer

Slik gjør du

Keep screen on

Fruktcrumble uten tilsatt sukker

  1. Skjær marsipan og smør i mindre terninger.
  2. Bland de to ingrediensene sammen med mel og havregryn i en bolle, til det samler seg som en crumble.
  3. Ha bærene i 10 små glass, og fordel crumble-toppen over i ønsket mengde.
  4. Stek crumble-kakene ved 200°C i 15–20 minutter (avhengig av hvor mørk du ønsker crumblen).
  5. Vær forsiktig med de varme glassene når du tar dem ut av ovnen, og også hvis du serverer dem varme.

Tips!

Kan selvfølgelig også serveres med creme fraiche eller skyr. 

Relaterte oppskrifter

Produkter brukt i oppskriften