Sjokoladebunn: Pisk egg og sukker til en luftig, hvit masse. Bland sammen hvetemel, kakaopulver og bakepulver. Sikt deretter i melblandingen litt og litt av gangen mens du vender det inn i eggemassen. Til sist blandes den hvite sjokoladen forsiktig i. Bruk en langpanne med bakepapir og smør bakepapiret med litt smør i tillegg. Fordel deretter sjokolademassen utover langpannen. Stekes på 230° C i ca. 6 minutter.
Mascarpone- og nougatkremen: Sukker og eggeplommer piskes stive. Deretter piskes mascarponen inn til den får en glatt konsistens. Pisk inn fløten til massen blir litt stiv og fast. Smelt nougaten forsiktig (over vannbad: la den avkjøle litt) før den vendes inn i kremen. Det er viktige at mascarponen og fløten fortsetter å være kald.
Syltede nøtter: Bland nøtter og sirup og ha det i en ildfast form. Stekes i ovnen i 15 minutter på 190° C.
Montering: Del sjokoladebunnen i 3 stykker på tvers. Smør mascarpone- og nougatkremen lagvis mellom de 3 stykkene, samt på toppen og på sidene. Kaken pyntes med flak av hvit sjokolade.