Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
15 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1 timer
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Halloweenterte med nougat og sjokolade 16

Ønsker du å servere kake til Halloweenfesten? Denne halloweenterten med nougat og sjokolade vil absolutt falle i smak for både store og små. Oppskriften er beregnet til 16 personer og er enkel og gøy å servere på halloween bordet. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 16 stk.

  • Marsipan-tertedeig

  • 500 g Eller Original ODENSE marcipan
  • 400 g sukker
  • 5 egg
  • 200 g hvetemel
  • 100 g
  • Pynt

  • 100 g

Slik gjør du

  1. Marsipanen raspes fint og blandes med sukker i en bolle. Tilsett eggene, ett om gangen og rør godt rundt. Når massen er rørt sammen tilsettes hvetemel, og raspet sjokolade tilsettes til slutt.
  2. Legg massen ned i en springform (ca. 24 cm) Stek kaken ved 180° C i ca. 40 min.
  3. Pynt terten med smeltet bløt nougat og dekorer med smeltet hvit sjokolade.

Produkter brukt i oppskriften