Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1 timer
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Chili-nougatkonfekt 25

Lag disse lekre chili-nougatkonfektene og server dine gjester. Oppskriften er beregnet til 25 stk konfekt og består av Odense nougat, finrevet appelsinskall, knust chilli etter smak, kanel og mørk sjokolade. Chili-nougatkonfekt er dekorert med Odense gullstøv som enkelt kan påføres med børste eller pensel for et flott resultat.  

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 25 stk.

Slik gjør du

  1. Nougaten raspes grovt, og blandes med chili, kanel og appelsinskall. Den bløte massen legges i en form (ca. 14 x 10 cm), så den er ca. 2 cm i høyden. Sett formen i fryseren i ca. en halv time.
  2. Ta formen ut av fryseren og skjær den i firkantede ruter. Sett rutene i kjøleskapet mens du tempererer sjokoladen. Når sjokoladen er klar, trekkes rutene med sjokoladen og legges på et bakepapir til tørk.
  3. Dryss på med pynt på toppen innen sjokoladen stivner.

Produkter brukt i oppskriften