Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
40 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
40 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Klassiske konfektsnitter 10

Klassiske konfektsnitter er en enkel, men veldig god og effektiv måte å lage konfekt på. Med deilig smak av marsipan og nougat kan denne nytes enten alene eller med 10 andre gjester. Pynten er så klart frivillig, så her er det bare å ta frem sine kunstneriske ferdigheter og lage et mesterverk. Herlig aktivitet for både voksne og barn. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 10 personer

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Kjevle marsipanen ut med litt melis til et rektangel med en tykkelse på ca. 3 mm.
  2. Skjær nougaten i tynne skiver på ca. 3 mm og fordel skivene på halvparten av marsipanen.
  3. Brett den andre halvdelen av marsipanen over nougaten. Trykk konfekten godt sammen.
  4. Skjær kantene til, slik at du får fine jevne kanter.
  5. Temperer sjokoladen i en skål ved meget lav varme over et vannbad – vær tålmodig. Du kan lese mer om hvordan man tempererer sjokolade under fanen Den Søte Skole, eller du kan lese på pakningen.
  6. Pensle sjokoladen på toppen av konfekten. Pynt konfekten etter eget ønske, og la deg gjerne inspirere av bildet. La sjokoladen stivne, og skjær opp konfekten i snitter.

Produkter brukt i oppskriften