Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
30 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Marsipan og nougatbrød 18

Marsipan og nougatbrød er en herlig konfekt som alle elsker. Denne konfekten består av Odense marsipan, Nougat, mørk sjokolade og hvit sjokolade. For å skape et lekkert resultat har vi pyntet med Odense skogsbærknas, Odense mini perler og Odense støv i rosa. 

 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 18 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Ta nougaten ut av pakningen, og skjær nougaten i staver. Skjær også marsipanen i staver. Rull nougaten rundt marsipanen, og form marsipan-nougaten til brød.
  2. Temperer både den hvite og den mørke sjokoladen. Dypp marsipanbitene i hvit og mørk sjokolade.
  3. Pynt marsipanbrødene etter eget ønske.

Produkter brukt i oppskriften