Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
30 minutter

Marsipan og nougatbrød 18

Marsipan og nougatbrød er en herlig konfekt som alle elsker. Denne konfekten består av Odense marsipan, Nougat, mørk sjokolade og hvit sjokolade. For å skape et lekkert resultat har vi pyntet med Odense skogsbærknas, Odense mini perler og Odense støv i rosa. 

 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 18 stk.

Slik gjør du

  1. Ta nougaten ut av pakningen, og skjær nougaten i staver. Skjær også marsipanen i staver. Rull nougaten rundt marsipanen, og form marsipan-nougaten til brød.
  2. Temperer både den hvite og den mørke sjokoladen. Dypp marsipanbitene i hvit og mørk sjokolade.
  3. Pynt marsipanbrødene etter eget ønske.

Produkter brukt i oppskriften