Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
40 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
50 minutter
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Nougatknas 24

Nougatknas er en fristelse uten like. Nougatmasse toppet med nøttesukker gjør denne mini-desserten eventyrlig, og en ny favoritt hos alle som prøver. Med flotte folieformer, kan disse føles luksuriøse å spise. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 24 stk.

Slik gjør du

  1. Varm opp sukker med vannet til sukkeret er smeltet, og la sukkeret brunes litt. Ta kjelen av platen og vend i hakkede peanøtter. Hell massen ut på et stekebrett med bakepapir. La nøttesukkeret stivne helt. Knekk og knus sukkeret i en foodprosessor eller i en stor morter
  2. Smelt sjokoladen sammen med nougat i et vannbad (se anvisning på sjokoladepakken). La massen avkjøle seg slik at den stivner litt. Fyll massen i en sprøytepose med stjerne-tupp og sprøyt massen i små former av folie eller papir. Strø på med nøttesukkeret.
  3. Sett Nougatknasen i kjøleskapet inntil servering.

Produkter brukt i oppskriften