Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
15 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
40 minutter
Vurder denne oppskriften

4 av 5 stjerner basert på 13 anmeldelser

Nougat cupcakes 12

Oppskrift på nougat cupcakes fra Odense. Nougat i muffinsdeigen smaker fantastisk godt - denne oppskriften anbefales!

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 12 stk.

  • 50 g smør
  • 150 g sukker
  • 2 egg (str. M/L)
  • 1,25 dl melk
  • 125 g hvetemel
  • 1,50 ts bakepulver
  • Frosting

  • 200 g melis
  • 1 ss kakao
  • 50 g smør
  • 2 ss melk

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Rør smør, sukker og nugat slik at det får en kremet konsistens. Pisk eggene i (et av gangen) og tilsett melken. Vend hvetemel og bakepulver i deigen og fordel deigen i muffinsformer.
  2. Stek kakene ca. 20 minutter ved 200 ° C og avkjøl på rist.
  3. Bland melis og kakao. Smuldre nougat og smør blandes inn i røren. Pisk det først ved lav hastighet og tilsett melken litt av gangen. Pisk til det er lett og luftig, minst 5 minutter.
  4. Pynt kakene med nougattopping.

Produkter brukt i oppskriften