Nougat cupcakes 12
Oppskrift på nougat cupcakes fra Odense. Nougat i muffinsdeigen smaker fantastisk godt - denne oppskriften anbefales!
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 12 stk.
- 50 g smør
- 150 g sukker
- 2 egg (str. M/L)
- 1,25 dl melk
- 125 g hvetemel
- 1,50 ts bakepulver
-
Frosting
- 200 g melis
- 1 ss kakao
- 50 g smør
- 2 ss melk
Slik gjør du
Keep screen on
-
Rør smør, sukker og nugat slik at det får en kremet konsistens. Pisk eggene i (et av gangen) og tilsett melken. Vend hvetemel og bakepulver i deigen og fordel deigen i muffinsformer.
-
Stek kakene ca. 20 minutter ved 200 ° C og avkjøl på rist.
-
Bland melis og kakao. Smuldre nougat og smør blandes inn i røren. Pisk det først ved lav hastighet og tilsett melken litt av gangen. Pisk til det er lett og luftig, minst 5 minutter.
-
Pynt kakene med nougattopping.