Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
15 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
45 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 7 anmeldelser

Marsipanvafler 16

I denne oppskriften har vi løftet de klassiske vaflene til nye høyder ved å tilsette marsipan for å gi dem en enda sprøere konsistens og en søt, rund smak. Som prikken over i'en har vi toppet dem med ulike dessertsauser av sjokolade og karamell og softis. Pynt vaflene med din favoritt-topping og server.

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 16 stk.

  • 300 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 3 ss sukker
  • 4 egg
  • 5 dl helmelk
  • 150 g smør

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Visp sammen melet, bakepulveret, sukkeret og eggene med en visp.
  2. Riv marsipanen grovt, og tilsett melken samt marsipanen litt om gangen, mens du visper grundig.
  3. Smelt smøret, og tilsett det sakte i røren.
  4. Forvarm vaffeljernet, og stek vaflene. Smør eventuelt vaffeljernet med smør hvis vaflene setter seg fast.
  5. Pynt vaflene med din favoritt-topping

Tips!

Finn flere oppskrifter på lekre pannekaker og vafler her.

Relaterte oppskrifter

Produkter brukt i oppskriften