Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1 timer
Vurder denne oppskriften

4 av 5 stjerner basert på 3 anmeldelser

Forførende konfekt 16

Marsipan og konfekt hører påsken til! Se våre nydelige oppskrifter på forførende konfekt - disse kan du glede deg til å servere i påsken.

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 16 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Fyll: Rist hasselnøtter og sukker gyllent i en stekepanne. Tilsett nougat og rør det forsiktig sammen. Legg massen på et lite brett og sett det til avkjøling i kjøleskapet. Del massen i 8 like store deler.
  2. Egg: Del marsipanen i 16 like store deler og trill de til kuler. Skjær kulene på midten og lag en fordypning i hver halvkule. Legg en bit av nougat fyllet en den ene halvdelen og samle kulen med den andre. Trill kulen til egg og vendt det rundt i smeltet sjokolade. Dekorer egget med smeltet sjokolade, enten lysere eller mørkere som vist på bildet.

Produkter brukt i oppskriften