Forførende konfekt 16
Marsipan og konfekt hører påsken til! Se våre nydelige oppskrifter på forførende konfekt - disse kan du glede deg til å servere i påsken.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 16 stk.
-
Fyll
-
Sprøtt krokan fyll
- 25 g sukker
- 25 g hasselnøtter
-
Pynt
Slik gjør du
Keep screen on
-
Fyll: Rist hasselnøtter og sukker gyllent i en stekepanne. Tilsett nougat og rør det forsiktig sammen. Legg massen på et lite brett og sett det til avkjøling i kjøleskapet. Del massen i 8 like store deler.
-
Egg: Del marsipanen i 16 like store deler og trill de til kuler. Skjær kulene på midten og lag en fordypning i hver halvkule. Legg en bit av nougat fyllet en den ene halvdelen og samle kulen med den andre. Trill kulen til egg og vendt det rundt i smeltet sjokolade. Dekorer egget med smeltet sjokolade, enten lysere eller mørkere som vist på bildet.