Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
20 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
50 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 4 anmeldelser

Hjemmelaget påskeegg med nougat 8

Himmelsk nougat og smakfull sjokolade er det vi ønsker oss til påske! Oppskriften på verdens beste påskeegg finner du her.

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 8 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Ta marsipanen ut av pakningen, og rull den til en lang pølse. Bruk tommelen til å lage en fordypning i midten av marsipanpølsen.
  2. Skjær 100 g nougat i strimler, og legg i den fordypede delen av pølsen. Rull pølsen sammen, og skjær i 8 like store biter. Trill til egg.
  3. Ha resten av nougaten i en bolle, og dekk eggene med nougaten. Pynt med temperert mørk sjokolade, eller annen pynt du finner passende.

Produkter brukt i oppskriften