Påskeegg med appelsintrøffel 8
Hev nivået på påsken i år, og prøv påskeegg med appelsintrøffel. Disse lekre påskeeggene ser luksuriøse ut, men er ikke vanskelig å lage. Nougat, appelsinskall, mørk sjokolade og marsipan er alt du trenger!
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 8 stk.
- 0,50 stk. appelsin - appelsinskall herav
-
Overtrekk og pynt
- strimler appelsinskall
Slik gjør du
Keep screen on
-
Appelsintrøffel: Ha nougat, appelsinskall og mørk sjokolade i en kjele på svak varme. Blandes forsiktig til du har en jevn masse. Pass på at det ikke brenner seg.
-
Marsipanegg: Trill marsipanen til en lang pølse. Lag en renne langs midten av marsipanpølsen. Ha appelsintrøffelen i en sprøytepose. Fyll marsipanrenna med trøffelen og rull pølsa sammen. Del pølsa i 8 like stykker og trill til egg.
-
Temperer sjokolade over vannbad. Ha eggene på et bakepapir og trekk dem med den tempererte sjokoladen. Pynt med appelsinskall før sjokoladen stivner. Oppbevares i lufttett beholder i kjøleskap.