Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
45 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
2 timer
Vurder denne oppskriften

4 av 5 stjerner basert på 4 anmeldelser

Påskeegg med appelsintrøffel 8

Hev nivået på påsken i år, og prøv påskeegg med appelsintrøffel. Disse lekre påskeeggene ser luksuriøse ut, men er ikke vanskelig å lage. Nougat, appelsinskall, mørk sjokolade og marsipan er alt du trenger! 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 8 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Appelsintrøffel: Ha nougat, appelsinskall og mørk sjokolade i en kjele på svak varme. Blandes forsiktig til du har en jevn masse. Pass på at det ikke brenner seg.
  2. Marsipanegg: Trill marsipanen til en lang pølse. Lag en renne langs midten av marsipanpølsen. Ha appelsintrøffelen i en sprøytepose. Fyll marsipanrenna med trøffelen og rull pølsa sammen. Del pølsa i 8 like stykker og trill til egg.
  3. Temperer sjokolade over vannbad. Ha eggene på et bakepapir og trekk dem med den tempererte sjokoladen. Pynt med appelsinskall før sjokoladen stivner. Oppbevares i lufttett beholder i kjøleskap.

Produkter brukt i oppskriften