Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
20 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
50 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser

Påskeegg med nougat og Polly nøttegodt 12

Oppskrift på herlige påskeegg med nougat og Polly nøttegodt er en uslåelig kombinasjon. Denne vil absolutt falle i smak hos både store og små. Nyt påsken med hjemmelaget konfekt fra Odense.

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 12 stk.

Slik gjør du

  1. Del marsipanen i 12 like store skiver og trill til kuler.
  2. Kutt kjøleskapskald nougat i 12 like store biter. Knus Polly Nøttegodt i mindre biter eller bruk vanlige peanøtter. Lag en fordypning i hver kule og fordel nougaten og nøtter i fordypningen. Fold marsipanen over fordypningen og trill kulene til eggefasong med hånden.
  3. Smelt sjokoladen etter anvisning på pakken, og dypp eggene i med bruk av en gaffel. Legg over på et stykke bakepapir for tørking. Pynt gjerne med ekstra knuste nøtter eller lit Maldonsalt før sjokoladen stivner helt.

Produkter brukt i oppskriften