Påskeegg med nougat og Polly nøttegodt 12
Oppskrift på herlige påskeegg med nougat og Polly nøttegodt er en uslåelig kombinasjon. Denne vil absolutt falle i smak hos både store og små. Nyt påsken med hjemmelaget konfekt fra Odense.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 12 stk.
- 50 g salte sukkerristede mandler /nøtter feks. Polly nøttegodt
-
Pynt
- ekstra mandler /nøtter eller flaksalt
Slik gjør du
Keep screen on
-
Del marsipanen i 12 like store skiver og trill til kuler.
-
Kutt kjøleskapskald nougat i 12 like store biter. Knus Polly Nøttegodt i mindre biter eller bruk vanlige peanøtter. Lag en fordypning i hver kule og fordel nougaten og nøtter i fordypningen. Fold marsipanen over fordypningen og trill kulene til eggefasong med hånden.
-
Smelt sjokoladen etter anvisning på pakken, og dypp eggene i med bruk av en gaffel. Legg over på et stykke bakepapir for tørking. Pynt gjerne med ekstra knuste nøtter eller lit Maldonsalt før sjokoladen stivner helt.