Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
1 timer
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
2 timer
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Is sandwich med marsipanvaffel 6

Her får du oppskriften på en deilig issandwich med sprø marsipanvafler, iskrem og pyntet med smakfulle toppinger. På bare én time har du en morsom og enkel dessert som både store og små kan være med å lage. Rull issandwichene i dine favoritt-toppinger fra Odense, som sjoko-karamellkuler eller miniperler, og lag din egen favorittkombinasjon. Hver bit kombinerer sprø vaffel, kremet iskrem og deilig topping – en ren fornøyelse i hver munnfull.

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 6 personer

Slik gjør du

Keep screen on

Is sandwich med marsipanvaffel

  1. Bland de tørre ingrediensene og pisk inn eggene.
  2. Tilsett melken litt om gangen mens du pisker.
  3. Smelt smøret og rør det inn i røren.
  4. Stek vaflene i et vaffeljern og la dem avkjøles.
  5. Legg vaflene sammen to og to med en god skive iskrem i midten.
  6. Sett dem gjerne i fryseren hvis iskremen begynner å smelte. Issandwichene kan oppbevares i fryseren til de skal serveres.
  7. Skjær vaflene opp og rull sidene i ulike Odense-toppinger rett før servering.

Tips!

Holdbarheten er 3-4 dager i fryseren. 

Relaterte oppskrifter

Produkter brukt i oppskriften