Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
15 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1,25 timer
Vurder denne oppskriften

4 av 5 stjerner basert på 19 anmeldelser

Brownie med nougat og marsipan 20

Prøv denne nydelige oppskriften på brownie med nougat og marsipan. Denne kaken vil definitivt falle i smak hos både store og små og passer utrolig godt til en varm kopp kaffe. Server gjerne med friske bær for et friskt og lekkert resultat. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 20 stk.

Slik gjør du

  1. Smelt smøret i en kjele. Tilsett hekket sjokolade og smelt under omrøring. Pisk egg og sukker luftig.
  2. Sikt hvetemel i eggeblandingen og rør det sammen med sjokoladesmøret.
  3. Skjær nougat og marsipan i små terninger og vend dem forsiktig i deigen sammen med hasselnøtter og hakket sjokolade.
  4. Hell deigen i den smurte bakplaten ca. 18x25 cm og stek dem ved 170 °C over og undervarme i ca. 40 min. Avkjøl kaken og la den bli helt kald før servering. Dryss et lag hakket sjokolade over kaken.

Produkter brukt i oppskriften