Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
30 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser

Konfektstjerner 8

Lag enkelt disse glitrende konfektstjernene til årets konfektfat. Stjernene lages av to lag marsipan med et deilig stykke nougat i midten. På toppen er de penslet med gullstøv, slik at de skinner som julestjernen på juletreet.

Oppskriften er utviklet av @fillosophie, en av våre kreative ambassadører. Denne oppskriften passer perfekt til en hyggelig konfektdag sammen med barna eller barnebarna.

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 8 stk.

Slik gjør du

Keep screen on

Konfektstjerner med marsipan og nougat

  1. Skjær marsipanen og nougaten i tynne skiver, gjerne på langs.
  2. Del marsipanskivene i to like store bunker.
  3. Legg skivene fra den første bunken tett sammen og kjevle dem til et jevnt, flatt stykke. Gjør det samme med den andre bunken.
  4. Legg nougatskivene oppå det ene marsipanlaget, og legg deretter det andre marsipanlaget oppå – som en sandwich.
  5. Stikk ut stjerner av “marsipan/nougat-sandwichen”.
  6. Bruk eventuelt en skarp kniv og en utklippet papirstjerne som mal.
  7. Pensle stjernene med gullstøv.
  8. Lag detaljer ved å snitte små streker fra midten og ut mot hver “arm” på stjernene.

Relaterte oppskrifter

Produkter brukt i oppskriften