Konfektstjerner 8
Lag enkelt disse glitrende konfektstjernene til årets konfektfat. Stjernene lages av to lag marsipan med et deilig stykke nougat i midten. På toppen er de penslet med gullstøv, slik at de skinner som julestjernen på juletreet.
Oppskriften er utviklet av @fillosophie, en av våre kreative ambassadører. Denne oppskriften passer perfekt til en hyggelig konfektdag sammen med barna eller barnebarna.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 8 stk.
-
Konfektstjerner med gullstøv
Slik gjør du
Keep screen on
Konfektstjerner med marsipan og nougat
- Skjær marsipanen og nougaten i tynne skiver, gjerne på langs.
- Del marsipanskivene i to like store bunker.
- Legg skivene fra den første bunken tett sammen og kjevle dem til et jevnt, flatt stykke. Gjør det samme med den andre bunken.
- Legg nougatskivene oppå det ene marsipanlaget, og legg deretter det andre marsipanlaget oppå – som en sandwich.
- Stikk ut stjerner av “marsipan/nougat-sandwichen”.
- Bruk eventuelt en skarp kniv og en utklippet papirstjerne som mal.
- Pensle stjernene med gullstøv.
- Lag detaljer ved å snitte små streker fra midten og ut mot hver “arm” på stjernene.