Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
20 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
40 minutter
Vurder denne oppskriften

4 av 5 stjerner basert på 28 anmeldelser

Nougatrull 1

Hva med en herlig nougatrull til årets julebesøk? Denne nydelige konfekten består av Odense ekte marsipan, nougat, mørk bakesjokolade og rom til pensling. Den ser nydelig ut og kan enkelt danderes med valgfritt pynt, som for eksempel hasselnøttflak eller vårt lekre Odense sølvstøv. 

 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 1 stk.

Slik gjør du

Keep screen on

Nougatrull med marsipan og sjokolade

  1. Kjevle ut marsipanen til ca. ½ cm tykkelse.
  2. Kjevle ut den kalde nougaten i samme størrelse.
  3. Pensle marsipanen med litt sprit, for eksempel rom, og legg nougaten oppå.
  4. Rull konfekten sammen til en rull.
  5. Pensle med temperert mørk sjokolade eller smeltet mørk overtrekkssjokolade. Start med å pensle bunnen.
  6. Pynt med hasselnøttflak og gullstøv.

Relaterte oppskrifter

Produkter brukt i oppskriften